Vapaaehtoisten koulutus

Kiinnostaako vapaaehtoisena toimiminen Aksonissa? Tule mukaan vapaaehtoisten verkkokoulutukseen torstaina 10.2. klo 17-19!

Koulutus järjestetään verkossa Teamsin välityksellä. Pääset tutustumaan Aksonin vapaaehtoistoiminnan eri muotoihin ja toiminnan periaatteisiin sekä pohtimaan, mikä sinua motivoi vapaaehtoisena toimimisessa. Koulutus ei sido vapaaehtoisena toimimiseen. Voit toimia vapaaehtoistehtävissä myös ilman Aksonin jäsenyyttä.

Esimerkkejä tällä hetkellä avoimista vapaaehtoistehtävistä:
- Vertaisohjaaja aksonlaisten tapaamisiin (esim. Oulu, Tornio)
- Vertaisohjaaja verkkotapaamisiin
- Vertaisomainen
- Vaikuttamistoimintaan osallistuminen
- Juttujen kirjoittaminen Selkäydinvamma-lehteen tai verkkosivuille
- Vertaistukihenkilö (erityisesti tarvetta alle 30-vuotiaille)
- Someviestijä
- Tapahtumissa avustaminen
- Toiminnan ohjaaminen (esim. liikunta, kädentaidot) verkkotapaamisissa tai paikallistapaamisissa

Onko sinulla jotain osaamista, jota haluaisit hyödyntää vapaaehtoistehtävässä, mutta sitä ei ole listattu? Ehdota meille juuri sinulle sopivaa vapaaehtoistehtävää!

Lisätietoa: järjestökoordinaattori Maarika Halonen, maarika.halonen@aksonry.fi tai p. 050 371 5400

Ilmoittautuminen päättyy 2.2.2022.

Suhteeni selkäydinvammaan *