Ilmoittautuminen Cityleirille 16.-18.9.

Aksonin Cityleirillä virkistäydytään, liikutaan, tutustutaan pääkaupunkiin porukalla, testataan liikkumisen apuvälineitä ja vaihdetaan kokemuksia selkäydinvamman kanssa elämisestä. Leiri järjestetään Iiris-keskuksessa, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Itäkeskuksessa.

Cityleiri on suunnattu erityisesti viiden vuoden sisällä vammautuneille selkäydinvammaisille, mutta myös vanhat konkarit ovat lämpimästi tervetulleita. Pääpaino on yhdessä kokeilemisella, tekemisellä ja iloitsemisella. Tiedossa on siis mukavaa yhdessäoloa ja hyvää vaihtelua arkeen, tule mukaan!

Jos tarvitset henkilökohtaista apua, niin ota oma avustaja mukaan. Tällöin avustaja majoittuu samassa huoneessa.

Leirin järjestämistä tukevat Stiftelsen 7:nde Mars Fonden ja Tukilinja-säätiö.

Hinnat

2hh 70 € / 100 € (jäsen / muut)
1hh 120 € / 150 € (jäsen / muut)
avustaja 70 €

Jos olet kiinnostunut osallistumaan leirille ilman majoittumista, ole yhteydessä Aksonin toiminnanjohtajaan Alicia Perhoon.

Lue leiristä lisää Aksonin verkkosivuilla

Ilmoittaudu mukaan 28.8. mennessä. Jos annat ilmoittautuessasi sähköpostiosoitteesi, saat kuittauksen sähköpostiisi.

Lisätietoa: toiminnanjohtaja Alicia Perho, alicia.perho@aksonry.fi tai p. 050 329 7899

Hyväksyn Aksonin tietosuojaselosteen *